websikehealthcheck

Rólunk

 

Dr. Marosvári Marianna vagyok az Ügyvédi Iroda alapítója

A végzettségemet tekintve közgazdász, jogász és adótanácsadó. Az Adóhivatalnál több mint 10 évet töltöttem el, ezen időszak első felében revizorként dolgoztam, így az ellenőrzés területén jelentős gyakorlatot szereztem, majd később jogászként tevékenykedtem szintén ellenőrzési szakterületen, ahol a hatósági eljárásban és bírósági gyakorlatban kiemelkedő tapasztalatot szereztem

A közszféra elhagyása után egy jó hírű budapesti ügyvédi irodánál folytattam pályafutásomat, mint alkalmazott ügyvéd a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként. Majd idővel elérkezettnek láttam az idejét annak, hogy megalapítsam saját irodámat Dr. Marosvári Ügyvédi Iroda néven, immár a Pest Megyei Ügyvédi Kamara tagjaként állok rendelkezésre Ügyfeleim részére.

Az Irodámmal és az évek alatt szerzett szakmai tapasztalatommal és tudásommal segítem Ügyfeleimet, hogy megtalálják a helyes utat a jogszabályok rögös útvesztőjében.

Forduljon hozzám bizalommal! Legyen szó akár eseti jogi tanácsadásról, állandó tartós megbízásról, okiratok szerkesztéséről, adótanácsadásról, illetve peres eljárás során történő jogi képviseletről.

Az Iroda pontos szolgáltatásairól az egyes jogterületeken belül vállalt feladatokról a Szolgáltatások oldalon olvashat bővebben.

Joggal teheti fel azt a kérdést, hogy Adójog területén miért érdemes a Dr. Marosvári Ügyvédi Irodát választani?

Hogy a Dr. Marosvári Ügyvédi Iroda miért más a többi irodától? Azért mert az Iroda ismeri az adóhatóság gyakorlatát, eljárását a különböző adóhatósági eljárás során, hiszen maga az irodavezető is évekig az adóhatóságnál dolgozott. Igen fontos, hogy egy adóhatósági ellenőrzés során ismerjük a gyakorlatot, a „NAV-os gondolkodást” tudjuk, hogy mire kell felkészülni és mit érdemes kerülni egy adóhatósági ellenőrzés során.

Munkám során arra törekszem, hogy az Ügyfeleim által elém tárt jogi problémái magas színvonalon, időhatékony és precíz megoldással záródjanak.

Már egy Cégalapítás nagy jelentőséggel bír, hiszen a gazdasági társasági forma megválasztásán túl nagyon fontos a megfelelő adózási mód kiválasztása, dokumentálása, adózási rendszer kialakítása, amiben Irodám jelentős szakmai segítséget tud nyújtani, hogy egy esetleges adóhatósági ellenőrzés során mindent rendben találjon az adóhivatal. Nem győzöm kiemelni, hogy egy szerződés megírása milyen jelentőséggel bír, akár egy hibás szerződés komoly bírságot, adómegállapítást vonhat maga után az adóhatóságnál, ezért érdemes a szerződések megkötésénél szakmai segítséget kérni, hogy a későbbiekben ne legyen probléma (pl. KATA-s vállalkozások esetében).

Konkrét ügy vállalásának feltételeivel kapcsolatos részletes tájékoztatás érdekében pedig kérem, hogy forduljon az Irodámhoz bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Az Ügyvédi Iroda honlapjának megtekintését követően remélem Önt is Ügyfeleink között köszönthetem majd, és hozzájárulhatok vállalkozásának sikeréhez, vagy esetleges jogvitájának hatékony lezárásához.

Írjon nekünk üzenetet!