websikehealthcheck

Díjak

 

Milyen díjakkal számolhat?

A szolgáltatások díjazása az ügy típusától függően változik, az óradíjas alapon nyújtott jogi szolgáltatásokon túl, akár átalány díjas megbízási szerződés keretei között is igénybe vehetőek egyes jogi szolgáltatások.

Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek esetében munkadíjunk alapját az érintett ingatlan forgalmi értéke adja.

Nagy perértékű bírósági eljárások esetében ügyvédi munkadíjunk vagy a perérték meghatározott százalékában, vagy előre egyeztetett fix díj + sikerdíj konstrukcióban kerülhet meghatározásra.

Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez előreláthatóan szükséges időről. A megbízási szerződés megkötésével egyidejűleg a várható munkadíj 50%-át kérjük kifizetni. A készkiadások tekintetében (szakértői díjelőleg, illetékbélyeg stb.) a költség felmerülésekor hívjuk fel Ügyfeleinket az összeg megfizetésére.

Szolgáltatásainkra minden esetben megbízási szerződést kötünk, képviseletét meghatalmazással látjuk el. Az ügyekben érkező iratokat aktuálisan kezeljük és azokat haladéktalanul elektronikus formában eljuttatjuk az Ön részére.

Az irodában történő személyes konzultáció és tanácsadás díjazás ellenében történik. Amennyiben sürgős jogi tanácsra van szüksége, kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben, telefonon, időpont egyeztetés céljából.

 


Várjuk az üzenetét!

Ha szeretne konkrét ajánlatot kérni egy adott megbízással, üggyel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével!